Logo-level4-sense-marge

Kit Consulting | Servei d'Assessorament en Processos de Negoci o Procés de Producció

PROCESSOS DE NEGOCI O PROCESSOS DE PRODUCCIÓ​

Servei d'Assessorament en Processos de Negoci o Procés de Producció

El principal objectiu d’aquest servei és identificar les àrees de millora i optimització en els processos empresarials actuals de la teva pime, així com la definició d’un pla personalitzat de millora de processos en àrees clau. En lloc d’un procés empresarial, aquest servei d’assessorament pot orientar-se a l’optimització d’algun dels processos de producció o fabricació. En qualsevol dels dos casos, es farà ús de tècniques relacionades amb la intel·ligència artificial, i s’inclou la realització d’un cas d’ús adaptat al negoci.
IMPORT DE L’AJUDA

6.000 €

Ajuda màxima

Tipologia d'assessorament

Bàsica

Activitats

L’Assessor Digital Adherit serà l’encarregat de realitzar una sèrie d’activitats per garantir la correcta implementació de les millores en els processos de negoci o de producció:

  • Comprendre les metes estratègiques, punts clau i objectius de la teva pime i alinear-les amb enfocament en la digitalització, ús de la intel·ligència artificial i millora dels processos empresarials (o, si és el cas, procés de fabricació seleccionat).
  • Analitzar els processos empresarials que duus a terme actualment, per a identificar possibles millores. En el cas dels processos productius, es realitzarà una anàlisi del procés de fabricació seleccionat, identificant àrees d’oportunitat per a l’eficiència, qualitat i millora contínua.
  • Comunicar de manera efectiva als empleats de la teva pime la rellevància estratègica de la digitalització de processos, destacant com això no sols optimitza el treball diari, sinó també enforteix la competitivitat.
  • Proporcionar assessorament especialitzat en eines de gestió de processos de negoci i d’intel·ligència artificial, abastant des de vendes i recursos humans fins a la gestió de projectes, i destacant solucions específiques per a millorar l’eficiència i qualitat. Si, en el seu lloc, s’ha optat per un procés de fabricació, es proporcionarà assessorament en eines i tecnologia per a l’optimització i automatització d’aquest procés productiu.
  • Desenvolupar i executar un cas d’ús adaptat a o pime, utilitzant les tècniques apropiades, per a l’optimització d’un procés de negoci o, si és el cas, procés de fabricació.
  • Identificar oportunitats o possibles usos de la IA en l’àmbit dels processos de negoci o, si és el cas, processos de producció.

Import de l'ajuda

  • 10 < 50 empleats: 6.000€
  • 50 < 100 empleats: 6.000€
  • 100 < 250 empleats: 6.000€

Per a la justificació del servei prestat s’haurà d’aportar la corresponent documentació tècnica i els resultats obtinguts, conforme el que s’estableix en l’article 31.*6a) d’aquesta ordre.

Altres categories disponibles de serveis d'assessorament

VENDA ELECTRÒNICA

PROCESSOS PRODUCCIÓ

RENDIMENT DE NEGOCI

Logo-Kit-Consulting

NO MALGASTIS AQUESTA OPORTUNITAT!

Si tens una PIME a Espanya i vols impulsar la teva empresa cap a l’èxit, Kit Consulting pot ser l’impuls que necessites.

Aprofita aquesta oportunitat per revolucionar el teu negoci amb l’ajuda d’especialistes en digitalització!

Logos Kit Consulting white

Necessites més informació?

Contacta amb nosaltres per obtenir més informació o resoldre qualsevol dubte.