Logo-level4-sense-marge

Kit Consulting | Servei d'Assessorament en Ciberseguretat
(Preparació per a Certificació)

CIBERSEGURETAT

Servei d'Assessorament en Ciberseguretat (Preparació per a Certificació)

Si ja comptes amb una protecció de seguretat bàsica, un pla adaptat i l’estructura documental bàsica d’SGSI, el principal objectiu d’aquest servei és ajudar-te amb la implementació de sistemes de protecció avançades, aprofitant les capacitats de la intel·ligència artificial i preparar-te per a presentar la teva SGSI a la certificació.
IMPORT DE L’AJUDA

6.000 €

Ajuda màxima

Tipologia d'assessorament

Avançada

Activitats

L’Assessor Digital Adherit serà l’encarregat de realitzar una sèrie d’activitats per garantir el correcte desenvolupament del teu pla avançat de ciberseguretat, el servei realitzat et permetrà:

  • Analitzar i realitzar proves de penetració i anàlisi de possibles vulnerabilitats la teva pime coneixent l’entorn tecnològic i operatiu en el qual et desemboliques.
  • Revisar les teves polítiques, plans i procediments de ciberseguretat, identificant deficiències i aspectes a millorar.
  • Protegir de manera proactiva a la teva pime contra atacs dirigits cap a les dades, millorant la resistència i la capacitat de resposta davant amenaces.
  • Conscienciar als teus empleats de la importància en matèria de ciberseguretat i fomentar una cultura organitzacional centrada en la ciberseguretat i la gestió de riscos.
  • Preparar la documentació perquè puguis presentar a la certificació de la teva SGSI per a un servei core que ofereixen a clients o AAPP (ISO27001 i ENS mitjana-alta, segons la Guia CCN-STIC 825). Certificació no inclosa.
  • Desenvolupar i executar un cas d’ús adaptat a la teva pime utilitzant les tècniques apropiades, en l’àrea de ciberseguretat.

Import de l'ajuda

  • 10 < 50 empleats: 6.000€
  • 50 < 100 empleats: 6.000€
  • 100 < 250 empleats: 6.000€

Per a la justificació del servei prestat s’haurà d’aportar la corresponent documentació tècnica i els resultats obtinguts, conforme el que s’estableix en l’article 31.*6a) d’aquesta ordre.

Altres categories disponibles de serveis d'assessorament

VENDA ELECTRÒNICA

PROCESSOS PRODUCCIÓ

RENDIMENT DE NEGOCI

Logo-Kit-Consulting

NO MALGASTIS AQUESTA OPORTUNITAT!

Si tens una PIME a Espanya i vols impulsar la teva empresa cap a l’èxit, Kit Consulting pot ser l’impuls que necessites.

Aprofita aquesta oportunitat per revolucionar el teu negoci amb l’ajuda d’especialistes en digitalització!

Logos Kit Consulting white

Necessites més informació?

Contacta amb nosaltres per obtenir més informació o resoldre qualsevol dubte.