Logo-level4-sense-marge

Kit Consulting

Logo Kit Consulting
Foto Kit Consulting

Què és el Kit Consulting?

En un món cada cop més digitalitzat, les petites i mitjanes empreses (PIMEs) s’enfronten al repte constant d’adaptar-se per mantenir-se competitives. Aquí és on entra en joc Kit Consulting, una iniciativa innovadora finançada per la Unió Europea com a part del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Kit Consulting ofereix assessorament especialitzat a les PIMEs per accelerar la seva transformació digital. A diferència d’altres programes que simplement es concentren en la implementació directa de tecnologies, Kit Consulting se centra a proporcionar una guia estratègica personalitzada. Això significa que, en lloc de només instal·lar noves eines, ajuda les empreses a identificar i aprofitar les oportunitats digitals que millor s’adaptin a les seves necessitats específiques. Aquesta aproximació estratègica garanteix que les PIMEs no només adoptin tecnologia, sinó que també optimitzin el seu ús per obtenir el màxim benefici i mantenir-se competitives al mercat.

Per a qui està dirigit?

Els serveis d’assessorament que proporciona el Programa Kit Consulting estan orientats a les petites i mitjanes empreses d’entre 10 i menys de 250 empleats.

Els requisits per realitzar la sol·licitud del Kit són:

  • Ser PIME amb domicili fiscal a Espanya.
  • Estar inscrita en el cens d’empresaris de l’AEAT.
  • No tenir la consideració d’empresa en crisi.
  • Estar al corrent amb la Seguretat Social.
  • No superar el mínim d’ajudes.

La digitalització ha deixat de ser opcional i s’ha convertit en una necessitat imperativa. Gràcies a Kit Consulting, no només subministrem els recursos essencials per començar aquesta transició, sinó que també implementem una metodologia organitzada que garanteix resultats tangibles i duradors. Integrar-se en aquest programa pot marcar la diferència entre quedar-se enrere o destacar en un mercat altament competitiu.

Quina és l'ajuda?

Se trata de un Bono de Asesoramiento Digital dotado de una cuantía que deberás emplear en la contratación de los servicios de asesoramiento. La cuantía varía en función del tamaño que tenga tu empresa:

SEGMENT A

12.000 €

Entre 10 i 49 empleats

SEGMENT B

18.000 €

Entre 50 i 99 empleats

SEGMENT C

24.000 €

Entre 100 i 250 empleats

Aquestes subvencions cobreixen una part significativa dels costos dels serveis d’assessorament, permetent a les PIMEs accedir a consultoria de nivell elevat a un cost reduït.

Kit Consulting

Categories de serveis d'assessorament

CIBERSEGURETAT

6.000€

CIBERSEGURETAT

6.000€

TRANSFORMACIÓ DIGITAL

6.000€

ANÀLISI DE DADES

6.000€

ANÀLISI DE DADES

6.000€

NOVES TECNOLOGIES

6.000€

VENDA ELECTRÒNICA

6.000€

PROCESSOS DE PRODUCCIÓ

6.000€

RENDIMENT DE NEGOCI

6.000€

Logo-Kit-Consulting

NO MALGASTIS AQUESTA OPORTUNITAT!

Si tens una PIME a Espanya i vols impulsar la teva empresa cap a l’èxit, Kit Consulting pot ser l’impuls que necessites.

Aprofita aquesta oportunitat per revolucionar el teu negoci amb l’ajuda d’especialistes en digitalització!

Logos Kit Consulting white

Necessites més informació?

Contacta amb nosaltres per obtenir més informació o resoldre qualsevol dubte.