Logo-level4-sense-marge

Kit Consulting | Servei d'Assessorament en Anàlisi de Dades (Avançat)

ANÀLISI DE DADES​

Servei d'Assessorament en Anàlisi de Dades (Avançat)

Si ja comptes amb un sistema d’anàlisi de dades bàsic, el principal objectiu d’aquest servei és aportar-te un pla d’anàlisi més avançada a adaptat a les necessitats de la teva pime. En aquest pla es determinarà la inversió i les mesures necessàries per a que puguis establir un sistema avançat d’anàlisi de dades en la teva pime, prioritzant l’establiment, millora, automatització i aprenentatge de processos per a l’extracció i anàlisi de dades.
IMPORT DE L’AJUDA

6.000 €

Ajuda màxima

Tipologia d'assessorament

Avançada

Activitats

L’Assessor Digital Adherit serà l’encarregat de realitzar una sèrie d’activitats per garantir la correcta implementació del pla d’anàlisi de dades avançat:

  • Identificar de les dades de la teva pime, obtenir la seva valoració i avaluar el seu ús en conjunció amb altres fonts.
  • Generar i obtenir informació de valor a partir del tractat de dades amb algorismes d’intel·ligència artificial per millorar la presa de decisions basades en les dades.
  • Proporcionar-te assessorament per a la comprensió de les dades de la teva pime i el maneig d’eines de gestió de les dades.
  • Opcionalment, podrà assessorar-te sobre l’avaluació de la capacitat dels processos de govern, gestió i gestió de qualitat de la dada seguint l’especificació UNEIX 0080 de “Guia d’avaluació del Govern, Gestió i Gestió de la Qualitat de la Dada” i l’especificació UNEIX 0081” Guia d’avaluació de la qualitat de dades”.
  • Desenvolupar i executar un cas d’ús adaptat a la teva pime utilitzant tècniques d’intel·ligència artificial, en anàlisi de dades (nivell avançat).
    Identificar oportunitats o possibles usos de la IA en l’àmbit de l’anàlisi de dades avançat.

Import de l'ajuda

  • 10 < 50 empleats: 6.000€
  • 50 < 100 empleats: 6.000€
  • 100 < 250 empleats: 6.000€

Per a la justificació del servei prestat s’haurà d’aportar la corresponent documentació tècnica i els resultats obtinguts, conforme el que s’estableix en l’article 31.*6a) d’aquesta ordre.

Altres categories disponibles de serveis d'assessorament

VENDA ELECTRÒNICA

PROCESSOS PRODUCCIÓ

RENDIMENT DE NEGOCI

Logo-Kit-Consulting

NO MALGASTIS AQUESTA OPORTUNITAT!

Si tens una PIME a Espanya i vols impulsar la teva empresa cap a l’èxit, Kit Consulting pot ser l’impuls que necessites.

Aprofita aquesta oportunitat per revolucionar el teu negoci amb l’ajuda d’especialistes en digitalització!

Logos Kit Consulting white

Necessites més informació?

Contacta amb nosaltres per obtenir més informació o resoldre qualsevol dubte.