Logo-level4-sense-marge

Kit Consulting | Servei d'Assessorament “360” en Transformació Digital

TRANSFORMACIÓ DIGITAL

Servei d'Assessorament “360” en Transformació Digital

El principal objectiu d’aquest servei és oferir assessorament en la transformació digital de la teva pime, proporcionant solucions adaptades a les teves necessitats específiques. Es definiran la inversió necessària i les mesures estratègiques per aplicar en cada àrea d’impacte aconseguint una millora d’àmbit general. A més, s’utilitzaran tecnologies innovadores com a intel·ligència artificial per identificar oportunitats de millora i optimitzar el procés de transformació digital.
IMPORT DE L’AJUDA

6.000 €

Ajuda màxima

Tipologia d'assessorament

Básica

Activitats

L’Assessor Digital Adherit serà l’encarregat de realitzar una sèrie d’activitats per garantir el correcte desenvolupament de transformació digital de la teva pime:

  • Analitzar els processos comercials existents per identificar aquelles àrees de la teva pime que podrien beneficiar-se de la digitalització.
  • Dissenyar i implementar programes de conscienciació per educar als teus empleats sobre la importància estratègica de la transformació digital.
  • Avaluar les eines i tecnologies ja en ús, oferint-te un assessorament per optimitzar el seu rendiment i alinear-les amb els teus objectius de transformació digital.
  • Desenvolupar una estratègia clara i personalitzada que articuli els objectius, terminis i passos específics per a la transformació digital.
  • Establir un marc per a la innovació contínua i l’adaptabilitat a mesura que evolucionen les tecnologies digitals.
  • Desenvolupament i execució d’un cas d’ús adaptat al negoci, utilitzant les tècniques apropiades, que permeti conèixer els avantatges de la utilització d’eines digitals.
  • Identificació d’oportunitats o possibles usos de la *IA en l’àmbit de la transformació digital.

 

Import de l'ajuda

  • 10 < 50 empleats: 6.000€
  • 50 < 100 empleats: 6.000€
  • 100 < 250 empleats: 6.000€

Per a la justificació del servei prestat s’haurà d’aportar la corresponent documentació tècnica i els resultats obtinguts, conforme el que s’estableix en l’article 31.*6a) d’aquesta ordre.

Altres categories disponibles de serveis d'assessorament

VENDA ELECTRÒNICA

PROCESSOS PRODUCCIÓ

RENDIMENT DE NEGOCI

Logo-Kit-Consulting

NO MALGASTIS AQUESTA OPORTUNITAT!

Si tens una PIME a Espanya i vols impulsar la teva empresa cap a l’èxit, Kit Consulting pot ser l’impuls que necessites.

Aprofita aquesta oportunitat per revolucionar el teu negoci amb l’ajuda d’especialistes en digitalització!

Logos Kit Consulting white

Necessites més informació?

Contacta amb nosaltres per obtenir més informació o resoldre qualsevol dubte.