Level4 obté la certificació ISO 27001

Bureau Veritas certifica Level4 amb l'ISO/IEC 27001:2022

Un gran logo i una demostració del nostre compromís indestructible amb la seguretat de la informació

La certificació ISO:IEC 27001:2022 ofereix als nostres clients i socis la confiança que les seves dades estan protegides d’acord amb els estàndards internacionals més estrictes.

Aquesta certificació atorgada per Bureau Veritas es tradueix en:

  • Confiança Reforçada: Saber que Level4 compleix amb un estàndard reconegut internacionalment augmenta la confiança en les nostres operacions i serveis.
  • Millora de la Gestió de Riscos: La nostra capacitat per identificar, avaluar i gestionar eficaçment els riscos de seguretat de la informació protegeix millor contra amenaces i vulnerabilitats.
  • Compliment Regulador: En adherir-nos a les pràctiques de seguretat de l’ISO 27001, facilitem als nostres clients i socis el compliment dels seus propis requisits reguladors i legals.
Logo ISO 27001 Certificaciones certificacions

Level4, una de les primeres tecnològiques a implementar la nova versió 2022 de l'ISO 27001

La versió més recent de la norma ISO 27001, publicada en 2022, porta amb si diverses actualitzacions i millores respecte a les seves predecessores. Aquestes modificacions tenen com a objectiu adaptar-se millor a les canviants necessitats de seguretat de la informació en el panorama digital actual, proporcionant un marc més flexible i robust per a les organitzacions. A continuació, es detallen algunes dels avantatges clau de l’ISO 27001:2022 enfront de versions anteriors:

  • Enfocament Actualitzat en la Gestió de Riscos: La versió 2022 posa un major èmfasi en la gestió de riscos, alineant-se més estretament amb les pràctiques modernes de gestió de riscos. Això ajuda a les organitzacions a identificar, avaluar i tractar els riscos de seguretat de la informació de manera més efectiva i alineada amb els seus objectius de negoci.
  • Major Flexibilitat: La nova versió ofereix una major flexibilitat en la implementació de controls de seguretat, permetent a les organitzacions adaptar millor l’estàndard a les seves necessitats específiques i al context operatiu. Això és particularment útil per a empreses que operen en sectors altament dinàmics o en entorns tecnològics en ràpida evolució.
  • Claredat i Simplificació: S’ha millorat la claredat en la redacció i estructura de la norma, facilitant la seva comprensió i implementació. La simplificació d’alguns dels seus requisits fa que sigui més accessible per a una gamma més àmplia d’organitzacions, incloses les petites i mitjanes empreses.
  • Enfocament en la Resiliència Cibernètica: L’ISO 27001:2022 posa un major enfocament en la resiliència cibernètica, reconeixent la importància de no sols prevenir incidents de seguretat, sinó també de poder respondre i recuperar-se d’ells de manera efectiva. Això reflecteix un canvi en el pensament de la seguretat de la informació, d’un enfocament preventiu a un més holístic que inclou l’adaptació i recuperació.
  • Integració amb Altres Normatives: La nova versió facilita una millor integració amb altres normes de gestió i marcs reguladors, la qual cosa ajuda a les organitzacions a complir amb múltiples requisits de compliment de manera més eficient.
  • Actualització de Controls: Els controls de seguretat de la informació han estat revisats i actualitzats per reflectir les amenaces i tecnologies emergents. Això assegura que les organitzacions estiguin protegides contra les últimes vulnerabilitats i atacs cibernètics.
  • Suport per a Tecnologies Emergents: La versió 2022 considera l’impacte i els desafiaments de seguretat relacionats amb tecnologies emergents com la intel·ligència artificial, la Internet de les Coses (IoT) i la computació en el núvol, proporcionant un marc més rellevant per a l’era digital.
  • Millora Contínua: Encara que totes les versions de l’ISO 27001 se centren en la millora contínua, la versió 2022 posa un èmfasi renovat en aquest principi, encoratjant a les organitzacions a adaptar-se i millorar constantment les seves SGSI per a enfrontar els canviants paisatges de risc i tecnologia.

Què és l'ISO 27001?

L’ISO 27001 és una norma internacional que estableix els requisits per a un sistema de gestió de seguretat de la informació (SGSI). Aquesta certificació és reconeguda mundialment com l’estàndard d’or en termes de seguretat de la informació, proporcionant un marc rigorós per gestionar i protegir les dades de l’empresa i dels seus clients.

Level4: Compromís amb l'Excel·lència, Protecció ISO 27001 en Cada Solució

Per què és important per a Level4?

Per a Level4, obtenir la certificació ISO 27001 no és només un assoliment, sinó una demostració del nostre compromís indestructible amb la seguretat de la informació. Això significa que hem implementat pràctiques de seguretat de la més alta qualitat, des de l’avaluació de riscos fins a la gestió d’actius d’informació, passant pel control d’accés i la seguretat física i ambiental.

El nostre equip de professionals de Level4 t'ofereix:

Arquitectura Redes Networking icon01

Implantació

Instal·lació a les seves localitzacions

Arquitectura Redes Networking icon02

Arquitectura

Només les millors solucions del mercat

Arquitectura Redes Networking icon03

Suport IT

Personal professional especialitzat

Arquitectura Redes Networking icon04

Monitorització

Sempre sota un control estricte

Arquitectura Redes Networking icon05

Manteniment

Actualitzacions, reparacions…

Necessites assessorament personalitzat?