Logo-level4-sense-marge

Còpies de seguretat Office365

La plataforma Microsoft Office365 es actualment la mes potent amb serveis de Correu Electrònic (Office365), Suite ofimatica (Word, Excel, Outlook, etc), Cloud de fitxers (OneDrive, Sharepoint).

Però un factor que s’ha de tenir en consideració es disposar d’una còpia de seguretat activa d’aquestes dades.

Office 365 té còpia de seguretat?

No. Com a plataforma, Office 365 és segur, però no es fa una còpia de seguretat de les vostres dades de la manera que requereixen la majoria de les organitzacions.

Normalment, només hi ha un període de retenció de 30 dies integrat a Office 365 i Microsoft SharePoint Online només es fa una còpia de seguretat cada 12 hores, amb només un període de retenció de 14 dies.

Tampoc no serveix de res confiar en les papereres de reciclatge, aquí no hi ha còpies de seguretat reals, és a dir, una vegada que les dades desapareixen, desapareixen per complert.

No perdis la partida

Per què necessito fer una còpia de seguretat d'Office 365?

Moltes empreses no s’adonen que Microsoft no és responsable de la protecció i retenció de les dades dels usuaris, i això pot tenir conseqüències greus. Imagineu-vos si perdeu l’accés a tota la informació del vostre entorn Office 365.

Amb tantes dades distribuïdes entre els programes d’Office 365, ja siguin fulls de càlcul, documents de Word, correus electrònics i fins i tot detalls del calendari, és vital fer una còpia de seguretat de tot.

Còpies actives

Si la suite de Office365 es part del funcionament essencial de l’empresa, es molt recomanable realtizar una còpia de seguretat activa.

Amb seguretat activa, ens referim a un conjunt de punts de restauració on hi ha tots els correus i documents d’un dia o usuari concrets, que es puguin consultar de forma directa o restaurar en un nou compte de correu.

Cloud

Level4 ofereix una solució de còpia de seguretat de tota la teva infraestructura i suite de Office365, aquesta es totalment cloud, per tant, no necessites adquirir i mantenir un servidor local.

Local

També hi han solucions locals, son totalment funcionals, però s’ha de tenir en consideració el manteniment que comporta, a mes, de l’ample de banda que consumeix en treballar molta freqüencia de còpies de seguretat.

Es cobreixen totes les meves dades si faig una còpia de seguretat d'Office 365?

Afortunadament, les solucions de còpia de seguretat d’Office 365 poden protegir tota la informació de la plataforma, des de fitxers adjunts grans fins a dates del calendari.

Hi han moltes solucions que són compatibles amb Exchange Online, SharePoint Online i OneDrive for Business, la qual cosa significa que podeu estar segurs sabent que totes les vostres dades estan disponibles sempre que les necessiteu.

Tota l'informació a cop de porta

Pot semblar obsessiu, però tenir una còpia de seguretat d’aquesta plataforma t’assegura disponibilitat màxima en cas de catàstrofe, baixa d’un usuari, esborrat massiu de correus, etc

Estudiem el teu cas