Ciberseguretat

Assegurança de ciberseguretat

Amb una assegurança de ciberseguretat, mitiga els riscos financers i legals derivats d'una violació de dades o un atac cibernètic

La pregunta no és si la teva empresa rebrà un atac, sinó quan el rebrà.

FONT: Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE) | Govern d'Espanya

Contracta la teva assegurança de ciberseguretat

La protecció contra amenaces cibernètiques és més crucial que mai per a qualsevol empresa. Els atacs cibernètics poden tenir conseqüències devastadores, des de la pèrdua de dades confidencials fins a interrupcions operatives significatives i costoses. La realitat és que cap organització, gran o petita, està exempta de ser l’objectiu dels ciberdelinqüents.

Imagina per un moment els riscos que enfronta el teu negoci: des de malware i phishing fins a violacions de dades i ransomware. Cada un d’aquests incidents no només pot danyar la reputació de la teva empresa, sinó també posar en perill la confiança dels teus clients i socis comercials. Una assegurança de ciberseguretat no és només una precaució; és una eina estratègica que pot mitigar aquests riscos i protegir els actius més crítics de la teva organització.

Amb la nostra assegurança de ciberseguretat de Level4

No només obtens cobertura financera en cas d’un atac cibernètic, sinó també accés a recursos especialitzats per gestionar i minimitzar els danys. És una inversió en la seguretat de la teva empresa i en la tranquil·litat de saber que estàs preparat per respondre de manera efectiva davant qualsevol amenaça digital.

No esperis a ser víctima d’un incident cibernètic. Actua ara per enfortir la ciberseguretat de la teva empresa i assegurar la seva continuïtat a llarg termini. Protegeix el teu negoci i assegura la seva continuïtat amb una assegurança de ciberseguretat dissenyada per a les necessitats específiques de la teva empresa.

Ilustración Seguro Ciberseguridad
Amb la nostra assegurança de ciberseguretat, obtens:
  • Protecció Integral: Cobrim els costos associats amb la recuperació de dades, la restauració de sistemes i la gestió de crisis després d’un incident cibernètic.
  • Assistència Ràpida: Accés a experts en ciberseguretat que t’ajudaran a respondre de manera ràpida i efectiva davant qualsevol amenaça.
  • Compliment Legal: Ajuda amb els costos legals i les sancions reguladores en cas de violació de dades.
  • Pau Mental: Tranquil·litat de saber que estàs preparat per afrontar qualsevol desafiament cibernètic sense comprometre l’estabilitat financera de la teva empresa.

Contacta'ns avui mateix per a una avaluació gratuïta i descobreix com podem enfortir la seguretat digital de la teva organització

Calcula ara la teva quota!

Calcula i contracta en línia la teva Assegurança de Ciberseguretat amb Level4

T'oferim una assegurança de ciberseguretat que et protegeix davant de:

Atacs

Virus externs o errors interns

Assegurança ciberseguretat icon02 seguro ciberseguridad

Fraus

Extorsions i suplantacions

Pèrdues

Pèrdues de dades i caigudes del sistema

Assegurança ciberseguretat icon04 seguro ciberseguridad

Reclamacions

Defensa en pèrdues de dades personals

assegurança ciberseguretat | seguro ciberseguridad

Assegurança Ciberseguretat: Cobertures

Descuits dels empleats

Errors per part dels teus empleats o proveïdors en matèria de bretxa de dades o fallades de seguretat

Atacs de ciberdelinqüents

Amb l’Assegurança de Ciberseguretat de Level4 queda cobert qualsevol atac digital contra el teu negoci

Caigudes de sistemes propis i sistemes en el núvol (opcional)

Si el teu sistema o proveïdor de serveis pateix un incident que impedeixi treballar, l’assegurança cobreix la teva pèrdua de beneficis, els costos operacionals fixos (salaris inclosos) i les despeses per mitigar la pèrdua de beneficis resultants de la interrupció de la teva activitat.

Incompliment involuntari de la normativa de protecció de dades

Si ocorre una bretxa de dades, l’assegurança de Level4 cobreix la teva responsabilitat i el cost de defensa per investigacions reguladores, incloses sancions per incompliment involuntari

Frau i crim financer

L’assegurança cobreix transferències fraudulentes, inclòs quan suplanten la identitat d’un client, proveïdor o directiu

Extorsió Cibernètica

En cas que ciberdelinqüents segrestin els teus sistemes o dades, extorsionant-te o amenaçant-te amb publicar informació, l’assegurança de Ciberseguretat t’ajuda en aquests casos

Demandes de tercers

Les demandes de tercers per les fallades dels teus sistemes també queden cobertes amb l’Assegurança de Ciberseguretat de Level4

Necessites assessorament personalitzat?