Logo-level4-sense-marge

Som Gold Partners de Synology!

Apostar per una tecnologia fiable, escalable i segura és una elecció encertada. Synology presenta tots aquests aspectes i més!

Gràcies als nostres coneixements i la tecnologia de Synology a Level4 s’han realitzat instal·lacions de tota mena, d’àmbit més petit (Autònoms o Petites empreses) fins a instal·lacions en gran format (Mitjanes i granes empreses), contemplant tots els possibles escenaris, situacions i millorant la seguretat de la informació.

La categoria Gold Partner ens atorga el màxim nivell de confiança del fabricant:

  • Disposar d’un bon coneixement de les solucions de Synology
  • Proporcionar assistència pre i postvenda als clients
  • Muntatge i manteniment d’infraestructures crítiques i d’alt rendiment

Que es Synology?

Synology és un fabricant de solucions NAS (Network Attached Storage) i de SAN (Storage Area Network). Els seus dispositius permeten implementar tot tipus de solucions, de emmagatzemar fitxers o fer còpies de segueratat fins a muntar una cabina de discs rápida i ágil pels teus servidors i infraestructures.

Estudiem les teves necessitats

Contacta amb nosaltres per a que estudiem el teu cas i muntar la solució més òpima!