Logo-level4-sense-marge

Participem al EPS Company Corner de la UDL!

El passat dimarts 15 de febrer del 2022 Level4 va poder participar en l’edició presencial de l’EPS Company Córner, un espai pensat per presentar les empreses als alumnes de la UDL amb un format més petit, còmode i de fàcil accés.

Activitats

Els diversos assistents van poder veure i tractar temes de Ciberseguretat d’una forma més directa, visualitzant amb temps real possibles casos d’atacs i formes de treballar per extreure informació útil per dur a terme auditories de seguretat.

Ducky USB

Un format d'USB que es detecta com un teclat i permet executar instruccions com si es tractés d'un humà, per tant, és indetectable per un antivirus.

Clonar targetes RFID

Un aparell força curiós, ja que permet llegir i escriure tots els formats de RFID amb totes les freqüències conegudes. També inclou un petit programari per intentar desencriptar les targetes amb seguretat.

Ducky Cable

Idèntic al Ducky USB, però amb format d'USB de càrrega. És el típic cable que deixes connectat en un equip per transferir imatges o contingut del telèfon al PC o d'un USB al PC. Aquest porta també un petit espai per emmagatzemar scripts i s'executen com si es tractés d'un teclat.

Reverse Shell Windows

Per aquesta ocasió, vam ensenyar un PoC d'un reverse Shell de Windows, executat amb un dels DuckyUSB. Aquest permet tenir accés remot per línia de comandes a l'equip afectat i a través d'internet. Aquest accés és indetectable i treballa amb l'usuari Administrador de l'equip.

Aquesta eina s'ha confeccionat íntegrament a Level4!

Spyware

Dissenyat per auditories de seguretat i completament indetectable, és una eina que permet visualitzar els escriptoris dels usuaris una vegada executen el Spyware. Aquest és un PDF amb codi maliciós integrat.

Aquesta eina s'ha confeccionat íntegrament a Level4!

KeyLogger

Connectat davant de l'USB del teclat, ofereix una xarxa wifi i una petita pàgina web on es mostra tot el que l'usuari escriu pel teclat. També indetectable per qualsevol antivirus, ja que es treballa a la capa física. S'alimenta amb el mateix cable que el teclat.

Algunes imatges de l'event

Agraïments

Per finalitzar, volem agrair a l’EPS per facilitar-nos aquesta gran oportunitat de publicitar-nos en el seu Company Córner, per Level4 ha sigut una ocasió única on molts dels assistents han pogut gaudir un moment atípic, interessant i esperem que els hàgim fet veure el sector d’una forma diferent i més divertida!