Logo-level4-sense-marge

La nostra aposta per la reforestació:
Com protegim les teves dades i el medi ambient?

Sabies que per cada dada protegida plantem arbres?

En level4, no sols ens preocupem per brindar solucions en ciberseguretat, infraestructura IT, Cloud o desenvolupaments de programari als nostres clients, sinó també per tenir un impacte positiu en el nostre entorn. Com a part de la nostra estratègia de responsabilitat social corporativa (RSC), hem implementat una iniciativa de reforestació en col·laboració amb la fundació Tree-Nation.

Invertir en la naturalesa és invertir en un futur sostenible per a tots

Frances Seymour

En què consisteix aquesta iniciativa?

La iniciativa de reforestació duta a terme per level4 és una forma en la qual estem tractant de ser una empresa més sostenible i responsable amb el medi ambient. Per cada certa quantitat de dades que protegim per als nostres clients, comprem arbres en Tree-Nation per a plantar-los en diferents projectes de reforestació al voltant del món. Actualment, gràcies a aquesta iniciativa, s’estan plantant 1000 Rhizophora mucronada en el projecte Eden Reforestation Projects a Madagascar.

Per què triem col·laborar amb Tree-Nation i Eden Reforestation Projects?

Perquè creiem que la reforestació és una de les formes més efectives de mitigar els efectes del canvi climàtic. Els arbres són els pulmons del planeta, absorbeixen diòxid de carboni de l’atmosfera i alliberen oxigen. Aquest projecte se centra en la reforestació de manglars, que són boscos costaners i estuaris que són molt importants per a la biodiversitat i l’absorció de carboni. La reforestació de manglars pot ajudar a protegir les costes de l’erosió i l’augment del nivell de la mar, i pot proporcionar beneficis econòmics i socials per a les comunitats locals.

En level4 creiem que la tecnologia i la sostenibilitat no són mútuament excloents, sinó que poden treballar juntes per a aconseguir un futur més pròsper i equilibrat per a tots. Estem compromesos a fer la nostra part i esperem inspirar a uns altres a unir-se a nosaltres en aquest esforç.