Logo-level4-sense-marge

La IA a l'oficina

En l’era digital actual, la intel·ligència artificial (IA) s’ha convertit en una eina potent en diverses àrees de les nostres vides, inclosa l’entorn laboral. En aquesta entrada del blog, explorarem com la IA està transformant la forma en què treballem a l’oficina, centrant-nos en una de les innovacions més destacades: Microsoft Copilot.

Microsoft Copilot

Què és Microsoft Copilot?

Comencem per entendre què és Microsoft Copilot. Microsoft Copilot és una avançada solució d’IA desenvolupada per Microsoft que s’integra en diverses aplicacions i eines de productivitat, com Microsoft Office, per millorar l’eficiència en la feina diària. Aquesta eina utilitza models de llenguatge avançats i aprenentatge automàtic per proporcionar suggeriments i automatitzacions intel·ligents en temps real.

Millora de la Productivitat

Una de les principals avantatges de Microsoft Copilot és la seva capacitat per millorar la productivitat a l’oficina.

Aquesta IA pot ajudar els usuaris a redactar correus electrònics més efectius, crear documents més professionals i realitzar tasques repetitives de manera més eficient. Amb suggeriments contextuales i autocompletament intel·ligent, Copilot estalvia temps i redueix errors.

Col·laboració

Microsoft Copilot també facilita la col·laboració a l’entorn de treball.

Pot ajudar els equips a comunicar-se de manera més efectiva, proporcionant traduccions en temps real i suggerint respostes adequades a les converses.

Això és especialment útil en equips multilingües o amb membres distribuïts en diferents ubicacions geogràfiques.

Seguretat i Privadesa

És important destacar que Microsoft Copilot està dissenyat amb un enfocament en la seguretat i la privadesa de les dades. Les dades dels usuaris es gestionen de manera segura i es segueixen polítiques estrictes de privadesa per protegir la informació confidencial.

En resum, la IA està jugant un paper cada vegada més important a l’oficina moderna, i Microsoft Copilot és un exemple destacat de com aquesta tecnologia pot millorar l’eficiència i la col·laboració en la feina. A mesura que la IA continua evolucionant, és fonamental estar al corrent de les noves eines i aplicacions que ens poden ajudar a aconseguir els nostres objectius laborals de manera més efectiva. Estàs llest per donar el següent pas en la transformació digital de la teva oficina?

El 77% dels usuaris de Copilot per a Microsoft 365 van afirmar que, una vegada que van començar a utilitzar-lo, no volien deixar-lo fer servir.

El 70% dels usuaris de Copilot per a Microsoft 365 van afirmar que es van tornar més productius.

El 68% dels usuaris de Copilot per a Microsoft 365 afirma que la qualitat del seu treball ha millorat.

Si esteu interessats en començar a utilitzar Microsoft Copilot a la vostra oficina i necessiteu orientació sobre la compra i la implementació, no dubteu a contactar amb Level4.

Els nostres experts en tecnologia i intel·ligència artificial estan preparats per oferir-vos assessorament personalitzat per aprofitar al màxim aquesta innovadora eina i millorar la vostra productivitat a l’oficina.

Amb Level4, podeu estar segurs que esteu a les millors mans per a la vostra transformació digital.