Logo-level4-sense-marge

VoWiFi: la solució als problemes de cobertura de xarxa mòbil

Per què és important activar les trucades sobre WiFi?

Les trucades sobre Wi-Fi (VoWiFi) són una funció que permet fer i rebre trucades telefòniques a través d’una connexió Wi-Fi, en lloc d’una connexió de dades mòbils. Això significa que podeu fer i rebre trucades fins i tot si no teniu cobertura mòbil, o si la cobertura és feble.

Avantatges del VoWiFi

Hi ha diverses raons per les quals és important activar les trucades sobre Wi-Fi quan els operadors ho permeten. En primer lloc, les trucades sobre Wi-Fi poden millorar la qualitat de les vostres trucades. Això es deu al fet que les trucades sobre Wi-Fi es transmeten a través d’una connexió més estable i fiable que les trucades de dades mòbils. Com a resultat, les trucades sobre Wi-Fi tenen menys probabilitats de patir interrupcions o pèrdues de senyal.

En segon lloc, les trucades sobre Wi-Fi poden estalviar-vos diners. Això es deu al fet que moltes companyies telefòniques ofereixen tarifes reduïdes per a les trucades sobre Wi-Fi. Això vol dir que podeu estalviar diners fent trucades sobre Wi-Fi a casa o a l’oficina, on probablement teniu una connexió Wi-Fi fiable.

Finalment, les trucades sobre Wi-Fi poden millorar la vostra seguretat i privadesa. Això es deu al fet que les trucades sobre Wi-Fi estan xifrades, el que significa que les vostres trucades no poden ser escoltades per tercers. Això és especialment important si feu trucades a zones on la seguretat és una preocupació.

Si el vostre operador telefònic admet les trucades sobre Wi-Fi, us recomano que les activeu. Les trucades sobre Wi-Fi poden millorar la qualitat de les vostres trucades, estalviar-vos diners i millorar la vostra seguretat i privadesa.

“La forma més econòmica d’obtenir cobertura per a trucades mòbils en zones de baixa o nula cobertura”

Una millor alternativa als amplificadors de mòbil tradicionals

Un amplificador de cobertura mòbil és un dispositiu que ajuda a millorar la cobertura mòbil en una àrea determinada. Funciona captant el senyal de telefonia mòbil d’una torre de telefonia mòbil i amplificant-lo abans de retransmetre-lo als telèfons mòbils a l’àrea. Això pot ajudar a reduir les interrupcions de les trucades, millorar la qualitat del so i augmentar la velocitat de dades.

Els amplificadors de cobertura mòbil són una bona opció per a empreses en zones amb senyal mòbil feble o que tenen problemes de cobertura mòbil a les seves oficines i fàbriques.

Hi ha diversos tipus d’amplificadors de cobertura mòbils disponibles, cadascun amb les seves pròpies característiques i preus. A l’hora de triar un amplificador de cobertura mòbil, és important tenir en compte la mida de l’àrea que voleu cobrir, el tipus de senyal que voleu millorar i el vostre pressupost.

Tot i això, hi ha una sèrie d’inconvenients a tenir en compte amb aquests repetidors, alguns dels més destacats són:

Activar el VoWiFi és tan fàcil con fer-ho a la configuració del teu iPhone o Android

Els operadors que el 2023 ofereixen el servei de veu sobre WiFi

A juliol de 2023 no tots els operadors que operen a Espanya ofereixen aquest servei, tot i que cada cop són més els que ho fan i que van implementant aquesta millora al seu servei. Els tres grans operadors, així com algunes de les seves segones marques ja ho ofereixen.

Aquests són:

A level4 estem en constant anàlisis dels principals problemes que poden afectar els nostres clients, així com aportar-los la solució tecnològica que millor s’adapta a les seves necessitats, dins el cost més raonable per ells.

Creiem que un partner tecnològic ha d’assessorar els seus clients, abans que intentar-los encasquetar una solució que no s’adapta a les seves necessitats.

La confiança i respecte mutu es guanya amb el temps, demostrant-ho.