Logo-level4-sense-marge

Internet explorer desapareix, però no tot està perdut!

Internet explorer

Presentat l’any 1995, ha sigut el navegador amb més presència fins al dia d’avui en tots els equips amb entorns Windows. Com és habitual en qualsevol programari utilitzat de forma massiva, necessita evolucionar i en aquest cas no ha sigut possible a causa del mateix disseny intern del codi.

El futur del navegador

La noticia de Microsoft ho deixa clar, el navegador queda totalment inoperatiu per sistemes Windows 10 i Windows 11 ( i futurs Windows ).

Com a substitut, milloren l’actual Microsoft Edge per a poder funcionar i treballar sense complicacions. Han habilitat una funcionalitat de “retrocompatibilitat” per webs que segui obligatori un navegador Internet Explorer.

Per activar-ho, es força senzill:

Microsoft Edge > Menú d’opcions (tres punts, a la part superior dreta) > Configuració > Explorador predeterminat (menú lateral esquerre) > Marcar “Permite que los sitios se vuelvan a cargar en el modo de Internet Explorer”

Una vegada ho tinguem activat, quan una web ens ho demani utilitzar, ho podem fer:

Microsoft Edge > Menú d’opcions (tres punts, a la part superior dreta) > Configuració > Mes eines > Torna a carregar en mode de “Internet Explorer”

Alternatives

Altres navegadors disposen d’una versió especialment reservada per comptabilitat amb webs poc actualitzades, per exemple Firefox, que disposa de la versió ESR (Extended Suport Release).

Aquesta versió la podeu descarregar a través del següent enllaç:

https://www.mozilla.org/es-ES/firefox/enterprise/

T'assessorem!

Si necessites assessorament respecte a temes de compatibilitat o accés a les configuracions presentades en aquest article, pots contactar amb nosaltres per més informació!