Logo-level4-sense-marge

La combinació guanyadora, còpies de seguretat 3-2-1

Les causes mes habituals de pèrduda de dades son deguts a errors humans, problemes de hardware, infeccions de virus o catastrofes.

Per prevenir totes aquestes situacions es altament recomanable disposar d’un entorn de còpies de seguretat 3-2-1, que exposem a continuació.

Realitza 3 còpies de seguretat

Sempre s’ha de disposar d’un mínim de 3 còpies de seguretat de les dades sensibles, cada dia i sempre que sigui possible.

Amb una sola còpia de seguretat no es suficient per motius de probabilitat. A mes còpies, menys opcions de perdre els teus fitxers.

Desa les còpies amb dos entorns diferents

Cap entorn es 100% estable, sempre pot generar algún tipus de problema que afecti al comportament d’aquest.

Desa les còpies de seguretat amb dos entorns diferents (NAS, , Varies NAS, Unitats externes, Cintes, etc)

Una catàstrofe? Sempre una còpia externa!

Tercera còpia i la més important, és la que presenta una garantia que les dades es troben segures amb un lloc totalment extern a l’empresa.

Davant d’una catàstrofe és la còpia de seguretat que salvarà la situació.

Aquesta còpia, a la vegada, també és la que necessita més manteniment i periòdicament s’ha de verificar que es realitzi correctament i realitzar una prova de restauració.

Viatjar tranquil? Ara si!

Ja tens el backup 3-2-1 ? Doncs es moment de estar tranquil, no tens cap impediment de tornar a recuperar la teva informació i restablir la operativitat de l’empresa.

 

Estudiem el teu cas

Si no disposes d’aquesta còpia de seguretat 3-2-1, nosaltres et podem ajudar realitzant el estudi corresponent i la viabilitat d’implementació.

Encara que no tinguis ample de banda, una segona localització externa o el teu sistema no permeti una configuració 3-2-1, nosaltres et podem asessorar.